Hoitolasta

Koirahoitola Haukkumäki toimii kesällä 2011 rakennetussa rakennuksessa, joka on suunniteltu vartavasten hoitolatoimintaa varten. Hoitolassa on 10 isoa ja 3 pienempää väliseinällistä yksiötä, jotka on mukaviksi sisustettu tuoleilla, matoilla, patjoilla ym. Lisäksi takapihalta löytyy ulkotarhoja, joissa koirat saavat sään salliessa viettää aikaa.

Ulkoilu tapahtuu pääosin metsälenkkeillen, joko remmissä tai vapaana riippuen koirasta. Vuorokausihintaan kuuluu kaksi pitkää lenkkiä päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Lisäksi lyhyet pissalenkit aivan ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla. Lenkkeily on koirakohtaista, kerro koirasi tottumuksista ja erityistarpeista hoitoon tuodessasi. Hoitolan vieressä sijaitsevat ihanteelliset lenkkeilymaastot takaavat mukavat ja rennot kokemukset karvakorville!

Hoitolassa on käytössä hyvälaatuiset peruskuivamuonat . Jos koirallasi on allergioita, erityisruokavalio tai siltä menee helposti vatsa sekaisin, kannattaa varata mukaan omat eväät. Meiltä löytyy jääkaappi ja pakastin, joten myös barfin syöttäminen onnistuu.

Hoitoon tullessaan koiralla on oltava mukana asianmukainen panta ja talutin, kaikki muu löytyy hoitolasta. Mukaan voi kuitenkin halutessaan ottaa omaa petiä, vilttiä, pyyhettä ym. Silloin haukulla on mukana pala kotia, ja sehän on aina mukavaa.

Koirien tuonti- ja hakuaika on 8-20 välisenä aikana. Pyrimme sopimaan kellonaikoja asiakkaan aikataulujen mukaisesti. ILMOITA saapumisaikaasi soittamalla tai tekstarilla esimerkiksi varauksen yhteydessä tai lähtiessäsi ajelemaan hoitolalle, jotta tiedämme olla oikeaan aikaan paikalla vastassa. Maksu tapahtuu koiraa noudettaessa.

Koska Haukkumäessä lenkkeillään, koiran on oltava sen verran käsiteltävissä. Perusrokotukset on oltava voimassa. Muita vaatimuksia ei koirien suhteen ole, joten kaikenikäiset ja -kokoiset karvakorvat ovat erittäin tervetulleita sakkiin sekalaiseen!

ISO HÄKKI


PIENI HÄKKI